sobota 27. května 2023

Den šestý - stále Lido di Jesolo

 Noční bouřky nás nějak pronásledují. V noci leje  až tak, že Kája raději stáhne markýzu a sklidí venkovní sezení. Musím říct, že za takového deště si v obytce připadám trošku jako sardinka v plechovce kutálející se po skaliskách. Já toho rozhodně moc nenaspím, naštěstí holkám stačí moje přítomnost a i za neutichajícího řevu relativně spí (Anežka rozhodně). Dneska chceme strávit den na pláži a podle toho vypadá i ráno. Tentokrát jdeme pěškobusem nabalení jak na severní pól nicméně to nese správný výsledek. My se s Kájou vystřídáme na paddle boardu a holky se neskutečně vyřádí jak v moři tak v písku.

 Eli se konečně ve třech letech přestala bát vln a naprosto si je užívá a Anežku už nepálí exém a nechává se strhnout Eli. Jen teda maličko se projevuje její malá fajnovka a bojí se, že šlápne na kraba. Po kom to asi má :D Do Chorvatska to bude chtít pořídit boty do vody, nebo ji tam nedostaneme. Jdybyste si chtěli někdo dát v Italii cofee zero.. tak to není nula cukru ale nula stupňů :D Dostanete kelímek se zmrzlým čímsi ;)

A protože dnes je to pohoda den, tak se rozhodujeme dát si vlastně naší první dovolenkovou večeři z restaurace. A jak jinak než pravou italskou pizzu. Nadšení dosahuje podobných rozměrů jako včerejší losos, jen maminka to má bez práce a nádobí. Po večeři holky navštíví ročního kluka od vedle a pohrají si s ním v italštině. Obě mlčí a jen krčí rameny (občas bychom mohli doma začít mluvit italsky).


Žádné komentáře:

Okomentovat