středa 24. května 2023

Den druhý - Gardaland

Probouzíme se do nádherně slunečného dne. Dneska to vypadá na pěkný pařák. Na desátou chceme být v zábavním parku, takže snídáme balíme a jdeme se odhlásit z kempu. Milá recepční nám nabídne, že auto můžeme nechat kdekoliv v kempu a do parku dojít cca 20 min pěšky. Parkoviště u Gardalandu je stejně docela daleko od vstupu a ještě navíc placené. Možnosti využíváme, vyndáváme kola a přesouváme se do parku. 
Hned za vstupem náš čeká Pepa Pig část, která holky uchvátí. Obecně celý areál je velmi vydařený. Bohužel jsou tu velmi přísná výšková pravidla, tak si atrakce nejvíce užije Kája s Anež. Na jedinou atrakci jsme se dostali celá rodina. Holkám se Colorado River tak moc líbila, že jsme si ji projeli ještě dvakrát. Trošku zamrzelo, že hned po první jízdě do nás na konci zezadu drcnul jiný člun a Kájovi spadly z hlavy brýle někam hluboko do útrob atrakce. Má ještě dvoje náhradní. Nebo spíše vlastně už jenom dvoje ;)

Celý den nás provází třicítky a to zmůže hlavně Elišku, která ve frontě na pizzu usíná. Šlofíčka si dá nakonec ve stínu na ručníku a Gardaland opouštíme v šest večer.

Čeká nás kraťoučký přejezd na jižnější část jezera do Peschiera del Garda. Cestou ještě malinko nakoupíme a ubytujeme se v obrovském kempu. Chceme se tu zdržet dva dny a dát si pohodovější program. 










Žádné komentáře:

Okomentovat